Udskift et billede i Editor appen

Editor er en dynamisk og nem at bruge grafisk design app, der giver dig frihed til at skabe smukke, tiltrækkende arbejder med dine egne billeder og også et enormt udvalg fra vores samling. Du kan skabe et design, der har mange af vores smukke fotografier, vektorer eller illustrationer sammen med dine egne uploadede billeder. Muligheden for at kombinere og blande alle disse elementer i et billedredigeringsprogram lader både erfarne og begynder designere udforske deres kreativitet med et værktøj, der er effektivt og nemt at bruge.

Nogle gange i løbet af oprettelsen af en billedsamling eller andre samlinger, beslutter du måske at udskifte et eller flere af de nuværende billeder med et andet billede. I stedet for at skulle gå tilbage til begyndelsen og prøve at genopbygge dit foretrukne design med en ny samling billeder, kan du erstatte et af de nuværende billeder med et nyt. Det nye billede vil være på nøjagtigt det samme sted, så du behøver aldrig bekymre dig om at forstyrre arbejdet, du er i gang med.

Tilføjelse af et nyt billede fra Shutterstock samlingen
Shutterstock indeholder tusindvis af smukke fotografier, illustrationer og vektorer, som kan bruges i vores online grafiske designværktøj. Hvis du er utilfreds med et billede, du har brugt i det aktive design, kan du erstatte det med et andet fra Shutterstock. Browse samlingen for at finde det billede, du vil bruge i stedet, du skal bare højreklikke på billedet, der skal udskiftes og vælg søg efter lignende billeder. Du vil se et udvalg af relaterede billeder i søgemenuen ved siden af lærredet, men du er ikke begrænset til billeder der ligner, det første du valgte. Brug søgebjælken eller vælg fra de tilgængelige kategorier for at finde det perfekte nye billede. Klik på det, vælg at tilføje det til lærredet, og du vil se det komme frem på lærredet. Slet det gamle billede og fortsæt med at arbejde på dit projekt.

Tilføj et nyt billede fra din brugersamling
Når du får en gratis Shutterstock konto, har du frihed til at uploade et billede fra en computer i dit eget hjem eller fra din arbejdsplads. Dette uploadede billede vil komme frem i Upload menuen, der kan ses til venstre i app vinduet. Derfra kan du vælge hvilket billede, du vil have på dit lærred.

Disse trin vil lade dig uploade et billede til din gratis konto:

• Klik Upload menuen på venstre side af skærmen.

• Træk og indsæt en billedfil fra din computer eller en mappe i menufeltet.

• Hvis du ikke vil trække og indsætte en fil på denne måde, klik Upload en Fil og browse i mapperne på din computer indtil de ønskede filer er fundet. Vælg disse for at starte upload processen.

Nu da et billede er blevet tilføjet til din personlige brugersamling, kan du bruge de som erstatning for et billede, der er i brug på dit aktive lærred.

Shutterstock’s enorme samling giver dig frihed til at tilføje professionelle billeder til et hvilket som helst design; prøv at eksperimentere med at erstatte gamle billeder med nye, for at se hvordan nye muligheder forbedrer dit projekt.