Spørgsmål angående webside og download

Har du problemer med at downloade fra eller med at få adgang til Shutterstock websiden? Vi er her for at hjælpe!

Ryd din Cache og Cookies
Problemer med hjemmesiden er ofte forårsaget af midlertidige filer, der er gemt på din internetbrowser. Prøv at rydde din browsers cache og cookies ved at følge disse instruktioner:

Vær sikker på at din browser accepterer cookies
Shutterstock websiden bruger cookies, så du skal sikre at din browser er indstillet til at acceptere cookies. Det er harmløse værktøjer, der bruges til at gemme dine præferencer og andre oplysninger.

Prøv en anden browser
Hvis det ikke virker, prøv en anden browser (for eksempel Firefoxeller Chrome, som er gratis)på den samme computer, for at afgøre, om det er et problem med browseren og dens indstillinger.

Prøv en anden computer
Når du prøver at downloade fra en anden computer, vil det hjælpe med at afgøre om problemet er den første computer du brugte.

Vær sikker på at adgang ikke er blevet blokeret
Da disse problemer kan variere meget, kan vi ikke fejlfinde meget. Her er nogle generelle problemer omkring blokeret adgang:

• En firewall kan blokere adgang. Tjek indstillingerne på din(e) firewall(s) for at sikre at adgang til Shutterstock.com og alle dets underdomæner er tilladte i din(e) firewall(s).

• En proxy indstilling kan blokere adgang. Tjek dine proxy indstillinger (hvis aktuelt) for at sikre at adgang til Shutterstock.com og alle dets underdomæner er tilladt i dine proxy indstillinger.

• Din internetudbyder (Internet Service Provider (ISP)) kan blokere adgang. I nogle tilfælde kan websider med mange billeder, som for eksempel Shutterstock blive blokeret af en internetudbyder (ISP) ved en fejltagelse. Vi anbefaler at du kontakter din inernetudbyder (ISP) for at bekræfte at adgang til www.Shutterstock.com og alle dets underdomænernd er tilladt af din internetudbyder (ISP).

Hvis du ikke ved hvordan du tillader adgang til bestemte domæner, skal du henvende dig til din system administrator eller IT hjælpelinje.

Intet af det ovennævnte virkede!
Hvis du har prøvet disse muligheder og har brug for yderligere hjælp, så send os følgende oplysninger:

• Din email/brugernavn

• Fejlmeddelelse, hvis relevant

• Webadressen (URL) hvor fejlen opstår

• Skærmbilleder hvis muligt

• Skridt du har taget, før/mens fejlen opstod

• Dit styresystem (Mac, Windows eller Linux)

• Browsere du har prøvet

Hvis du har download-problemer, skal du sørge for at  sende os følgende oplysninger:

• Billedets/klippets id-nummer

• Billedstørrelse eller klip opløsning, som du har forsøgt at downloade

• Abonnement eller plan du forsøgte at downloade fra

Vil nyt download bruge af mine tilgængelige downloads?
Du kan trygt stole på at nyt download af billeder og videoklip ikke bliver taget fra din aktive plan. Billeder og videoklip kan downloades uendeligt efter du har licenseret dem. Hvis du oplever et problem med denne funktion, så må du endelig kontakte os!