Spørgsmål angående webside og download

Hos Shutterstock sætter vi pris på din tid og dine penge. Derfor gør vi vores bedste for at gøre vores process brugervenlig og enkel og vi vil sikre at stock indholdet altid er tilgængeligt for dig. Hvis du har problemer med vores hjemmeside eller dit indhold ikke vil downloade, har vi nogle problemløsningstip, som du kan prøve.

Accepter Cookies
For at Shutterstock kan køre rigtigt, skal du acceptere cookies, da siden bruger dem til at fungere. Tjek at din browser er indstillet til at acceptere cookies, der bruges til at opbevare data og præferencer og de gør ingen skade på din computer. Hvordan du accepterer cookies vil afhænge af den browser du bruger, men hver af dem har en enkel vejledning om hvordan du ændrer dine indstillinger

Ryd dine cookies og cache
Hvis din internet browser gemmer midlertidige filer, kan det forårsage problemer med vores hjemmeside. Du skal rydde cookies og cache fra din browser. De enkelte trin afhænger af den browser du bruger, men en hurtig internet søgning vil bringe dig til den rigtige side.

Hvis det ikke virker når du rydder din cache og accepterer cookies, skift til en anden browser. Det vil hjælpe med at finde ud af om det er din browsers indstillinger der er problemet eller om det er din computer. Hvis en ny browser ikke virker, prøv siden på en anden computer.

Tjek efter blokeret adgang
Hvis adgang er blokeret, kan det være proxy indstillinger, en firewall (brandmur) eller din internet service udbyder. Hvis du problemer med at få adgang til vores hjemmeside eller andre sider, skal du måske kontakte din IT support for at få hjælp.

Tjek at du har et aktivt abonnement
Tjek din konto for at sikre at du har et aktivt abonnement.

Tjek at der ikke er nogen i din organisation der har opsagt abonnementet
Hvis du bemærker at dit abonnement pludselig ikke er aktivt, kan det være fordi nogen i din organisation har lavet en ændring. Det kan være en anden, der har fuld adgang til Shutterstock kontoen, eller kortindehaveren der måske ved en fejl har standset betaling. Kontakt os for at finde ud af mere.

Når alt andet slår fejl
Det er svært at løse et problem uden at kende detaljerne, så hvis intet af det ovenstående virker, opfordrer vi dig til at kontakte os. Inkluder de følgende oplysninger hvis det er muligt:
  • Dit brugernavn/e-mail
  • Fejlbeskeden hvis du modtog en
  • Webadressen (URL) hvor fejlen opstod
  • Et skærmbillede af fejlbeskeden
  • De problemløsningstrin du allerede har prøvet
  • Hvilket styresystem du bruger
  • Browsere du har prøvet
Hvis problemerne er ved download af indhold, skal du også inkludere det følgende:
  • Billedets id-nummer
  • Videoklip opløsning eller billedstørrelse
  • Dit abonnement eller type
Dine downloads
Hvis du downloader klip eller billeder igen, vil de ikke tælle som dine nuværende tilgængelige downloads. Når du har licenseret et klip eller billeder, kan du downloade dem igen så mange gange som du vil. Hvis du har nogen yderligere problemer med denne funktion, kontakt en Shutterstock repræsentant nu.