Shutterstock kundetilpasset hjemmeside

Shutterstock hjemmesiden giver dig oplysninger om dit nuværende abonnement. Hvis du har flere abonnementer eller produkter, vil du se oplysninger om det ældste abonnement øverst på hjemmesiden, når du er logget på din konto. Du kan nemt se dine andre abonnementer ved at vælge Se dine abonnementer fra menuen øverst til højre på landingssiden. Du kan også navigere til siden med Mine abonnementer ved at klikke på person ikonet på den øverste navigationsbjælke og derfra få adgang til profilen.

Opdag

Opdag fanen er designet til at gøre dig i stand til nemt at få adgang til nyt indhold baseret på din nylige aktivitet. Billede og kunstner anbefalinger er tilpasset baseret på dit indhold set for nylig og downloadet indhold. Vi har også inkluderet hurtig adgang til vores nyeste samlinger, med hundredvis af billeder der er specielt udvalgt af vores medarbejdere.

Nylig aktivitet

Denne fane lader dig hurtigt browse gennem dine samlinger. Hvis du ikke har oprettet nogen endnu, anbefaler vi at du bruger et øjeblik til at læse mere om denne nyttige funktion. Du kan også se de billeder du har set på for nylig og vores downloadede billeder. Få adgang til din fulde licenshistorik for at se eller downloade billeder igen, som du har købt for et stykke tid siden.

Vi har fokuseret på at inkludere de mest nyttige funktioner på konto hjemmesiderne, men denne side er ikke alt hvad din Shutterstock indeholder. Åben profilskuffen ved at klikke på person ikonet på den øverste navigationsbjælke for at få adgang til kontooplysninger og præferencer og også licenser og faktureringsoplysninger.