Hvilke slags billedordninger tilbyder Shutterstock?

Shutterstock arbejder tæt sammen med vores voksende fællesskab af kreative bidragydere - kunstnere, fotografer, videografer og illustratorer - for at kuratere en samling af royalty-fri aktiver, der anvendes af skabere over hele verden, til at bringe ideer til live. Vi tilbyder flere indkøbsmuligheder, der passer til en bred vifte af kundebehov og budgetter: mindre billedpakker

on demand
til dem, der bare har brug for et fast antal billeder. Download dine billeder når som helst, i op til et år. Fås i pakker med 2*, 5 eller 25 billeder. Vælg blandt vores standardlicens eller udvidet licens. Få mere at vide om, hvilken licens du skal bruge.

Abonnementer
Hvis du har brug for billeder løbende, kan vores abonnementer være lige noget for dig. Vores enkelt plads-abonnementer kan købes med 10, 50, 350 eller 750 billeder pr. måned. Vores holdordninger kan købes med 750 eller 1.000 månedlige billeder. Med vores abonnementer følger vores standardlicens.

Forretningskonti:
Forretningskonti kan tilpasses til dine behov og giver mulighed for udvidede licenser, licenser til flere brugere og adgang til kontoen for hele dit team. Kontakt os og vil finde den ordning, der passer til dig.

For at begynde at downloade med det samme, kan du vælge en ordning og betale med kreditkort online.

Bemærk: Alle pakker og abonnementer leveres som standard med automatisk fornyelse. Dette sikrer uafbrudt adgang til indholdet. For Abonnementer kan dette altid slås fra på din kontooplysninger-side. For On Demand-pakker kan dette slås fra, når du går til betaling på siden, eller når som helst i dine kontooplysninger. Find ud af mere om automatisk fornyelse.

* 2-pakker tilbydes ikke på alle markeder/i alle regioner.