Shutterstock Select

Shutterstock Select er vores premium royalty-fri samling af stock videoklip. Disse videoer er lavet af professionelle, der bruger biograf-kvalitet kameraer og linser. Indholdet er alsidigt — fra autentiske livsstil øjeblikke til høj-impakt scener — tilgængelige i 4K og HD.

Vi har set en øget efterspørgsel fra kunder efter denne type indhold af den højeste kvalitet. For at forsætte med at opfylde kundeefterspørgsel, besluttede vi os for at lancere Shutterstock Select som et nyt hjem for premium indhold.

Hvad er de tekniske krav til Select videoklip?
Select videoklip er af meget høj teknisk produktionsværdi. Shutterstock Select tilbyder indhold optaget med udstyr af den højeste kvalitet, inkl. RED med Cine linser med en opløsning på minimum 4K og 422 HQ codec.

Hvor meget koster Shutterstock Select videoklip?
Select klip koster $399 USD pr. klip og er tilgængelig i HD og 4K opløsninger (prisen stiger ikke for 4K). For at købe et Select klip, besøg siden med klippets detaljer og tilføj klippet til din indkøbsvogn. Bemærk at Select indholdet kun kan købes a-la-cart via kreditkort. Pakker kan ikke bruges til at købe Select indhold.

Hvordan kan jeg finde Shutterstock Select indhold?
Select indhold, vil som standard, blive vist mellem dine normale søgeresultater, i henhold til deres relevans til din søgning. Hvis du kun vil se Select indhold i dine søgeresultater, brug “Shutterstock Select” filteret over vores andre søgefiltre.

Select indhold vil altid være markeret med et S ikon i søgeresultaterne.

Hvordan kan jeg finde Shutterstock Select indhold?
Select indhold kan bruges på enhver måde tilladt af vores Standard Licens. Lær mere om vores licenser til videoklip.