Shutterstock Editor upload af dit eget indhold

Editoren gør det nemt at uploade dit eget ikke-Shutterstock-indhold for at hjælpe dig med at tilpasse dine designs yderligere. Dette er især nyttigt, når ved branding af designs for et firmas logo.

For at uploade dit eget indhold til editoren:
  1. Log ind på din Shutterstock-konto og åben editor
  2. Klik på "Mit indhold" i venstre menubjælke
  3. Klik derefter på "Uploads"
  4. Herfra kan du enten trække og slippe filer fra din computer eller klikke på "Upload et billede" for at gennemse din computer og vælge den ønskede fil
  5. Når det er uploadet, vil dit indhold være tilgængeligt til brug på andre designs, så længe du er logget ind på samme Shutterstock-konto
Hvad kan jeg uploade?
Du kan uploade JPG og PNG-billeder op til 25 MB hver. I alt 100 filer kan uploades til en Shutterstock-konto.

Note om uploadet indhold: Shutterstock bruger dit uploadede indhold udelukkende med det formål at give dig adgang til det i editoren. Vi hverken sælger, licenserer, distribuerer eller anvender dit indhold på nogen anden måde.

Se det fra start til slut: