Sådan uploader du dit eget billede til Shutterstock Editor.

Editor er et kraftfuldt billedredigeringsprogram fra fotografieksperterne hos Shutterstock. Udover at give dig adgang til vores enorme samling af smukke fotografier, illustrationer og vektorer til at bruge i Editor, lader vi dig også uploade dit eget billede til tilpasning i dette værktøj. Det lader dig skabe meget personlige billeder til brug i grafik, reklame designprojekter og meget mere.

Hent et billede fra dit skrivebord eller din konto
Begynd med at klikke pilen, der peger opad nederst på værktøjsbjælken til venstre. En menu vil komme frem. Du kan vælge tre forskellige måder at bringe et nyt billede ind i Editor til aktivt brug:

• Upload et billede: Det vil lade dig browse gennem din computers mapper og finde det billede, som du vil bruge. For at gøre det nemt, er det en god ide at gemme billedet på dit skrivebord, så du hurtigt kan finde det, når du er klar til at uploade det i Editor.

• Træk et billede fra dit skrivebord: Denne mulighed giver dig frihed til at trække og indsætte en fils ikon på selve upload menuen.  For at bruge denne mulighed, skal du åbne mappen, der indeholder dit billede. Skrivebordet er et nemt sted at gemme billeder, og skrivebordsmappen kan udforskes via ethvert filvindue. Når du har fundet filen, skal du bare klikke og holde den venstre knap på musen nede, trække filikonet uden at slippe knappen, og så indsætte filen ved at slippe knappen over det blå fremhævede menufelt i Editor. Dit billede er nu klar til brug.

• Tilføj et billede fra din konto: Hvis du allerede er logget på din Shutterstock konto, kan du se dine tidligere uploadede billeder på upload menuen. For at tilføje et af disse billeder til dit design, skal du bare klikke på det. Du kan så bruge det som et objekt på kanvassen eller som en baggrund til resten af dit projekt.

Hvis du ikke har en Shutterstock konto, tager det kun nogle få minutter at få en, og det er fuldstændig gratis. Som medlem, kan du nemt uploade billeder fra din egen computer og redigere dem i vores kraftfulde redigeringsværktøj. Din konto lader dig også købe download ???????????, så du aldrig skal bekymre dig, når det er tid til at downloade et færdigt billede til deling eller udgivelse. Du kan gemme dit arbejde og vende tilbage til det senere på en hvilken som helst computer, der har en forbindelse til internettet. Du skal bare logge på din konto og Editor vil være klar.

Upload et billede til din konto til brug i Editor
Det er meget nemt at tilføje et nyt billede til din personlige Shutterstock konto og involverer mange af de samme trin. Begynd med at klikke på upload knappen og brug filmappe vinduet til at finde den fil, som du vil uploade. For at gør det nemmere, kan du først placere dine filer på skrivebordet eller i nye mapper, som du opretter kun til gemning af billederne til senere upload til Shutterstock Editor. Når dine filer er uploadet, vil du kunne se dem i din personlige billedsamling. Du kan bruge dem alene i Editor eller sammen med andre af Shutterstock's smukke billeder. Det giver dig mere frihed til at skabe professionelle, attraktive design uden bekymringer