Sådan licenserer man indhold til et team

Hvis du har et team af professionelle personer, der arbejder på dine marketing kampagner, er effektivt samarbejde nødvendigt for at få maksimal effektivitet og synlighed. Det er specielt sandt, når det drejer sig om marketing med stock billeder. Forestil dig hvor rodet og kaotisk det ville blive, hvis hvert medlem af dit team havde deres eget abonnement til forskellige udbydere af stock indhold.

For at forbedre samarbejde og spare penge på dit marketing budget, skal dit team være på den samme side, når de har adgang til og bruger stock indhold. Overvejer du, hvordan du kan finde stock indhold til dine teams? Begynd med at lede i Shutterstock’s indhold til teams og abonnement-muligheder.

Adgang til alt stock indhold for flere brugere
Vores individuelle abonnementer er perfekte til enkelte personer mens vores team abonnementer er designet til flere brugere. Disse abonnementer gør samarbejde mellem team medlemmer så nemt som muligt. Juridisk dækning gælder også for hver enkelt bruger, så du behøver ikke at spekulere på om der er nok dækning. Vores team abonnement priser variere baseret på hvor mange brugere du tilmelder. Du kan give adgang til så få som to brugere eller så mange som fire eller flere brugere, afhængigt af dine behov. Se vores løsninger til teams her

At købe stock indhold til teams kan muligvis spare dig mange penge, specielt hvis du køber individuelt stock indhold til hver person på dit team i øjeblikket. Team abonnementer kan også hjælpe med at organisere alle der samarbejder på marketing projekter.

Tilpassede/Virksomheds-abonnementer
Hvis du mener at ingen af vores nuværende abonnementer opfylder dine behov, kan vi måske oprette et tilpasset abonnement til dig. Kontakt os og fortæl os hvad du har brug for fra et stock indhold abonnement. Baseret på de oplysninger du giver os, vil vi enten hjælpe dig med at finde det rette nuværende abonnement eller oprette et tilpasset abonnement, der er skræddersyet til dine behov.