Sådan justerer du billeder, figurer og tekst i Shutterstock Editor

Har du nogensinde set et billede, der var næsten Pinterest-værdigt, men ikke helt? Hvad med en reklame på sociale medier, som ikke var helt rigtig? Denne følelse af at noget ved disse billeder ikke er helt rigtigt, kommer temmelig sikkert fra en mangel på symmetri eller at et element ikke var placeret rigtigt. Selvom en erfaren designer kan fornemme placeringen af visuelle elementer, er den bedste måde at sikre nøjagtig tilpasning i dit projekt, at bruge et grafisk designværktøj som Shutterstock Editor.

Tilpas på lærred
Når du har tilføjet et baggrundsbillede, nogle figurer og noget tekst på dit billede, vil du sikkert flytte lidt rundt på det for at se, hvad der ser godt ud. For at flytte objekter rundt på dit lærred, brug distributionsknappen (en lodret og to vandrette linjer) på værktøjsbjælken øverst på siden. Først, vælg objektet og klik så på distribution. Så vil du se en menu, som lader dig flytte objektet til venstre, højre eller centreret vandret eller lodret. Hvis du vælger at centrere både vandret og lodret, vil dit objekt blive flyttet til nøjagtigt midt på lærredet.

Tilpas til et andet objekt
Hvad hvis du vil centrere tekst i en figur, men ikke vil have figuren centreret på lærredet? Der findes også en mulighed for det. Først, vælg både din figur og din tekst ved at klikke på lærredet og trække feltet rundt om begge objekter. Find så distributionsknappen igen. Denne gang, når du klikker centrer vandret og lodret, vil dine to valgte objekter centrere til hinanden i stedet for lærredet. Med de to objekter stadig valgt, kan du trække i dem for at flytte dem på lærredet, og de vil stadig være centreret til hinanden.

Tilpas flere objekter på samme tid
Du kan også bruge funktionen til at vælge flere objekter og samtidig vedligeholde deres forhold til hinanden. For eksempel, ved at vælge to objekter på samme tid og så forstørre dem, sikrer at de begge bliver større på samme tid i samme forhold. Du an også bruge denne funktion som en nem måde at få nøjagtig den samme farve til flere elementer.

Lås et objekt på plads
Hvad hvis du vil tilpasse et objekt på en bestemt måde (centreret eller ej) og så flytte rundt på andre elementer i dit design? For at sikre at du ikke ved et uheld vælger og flytter eller ændrer størrelse på et objekt, som du allerede er tilfreds med, vælg det objekt og klik på låseknappen. Denne funktion lader dig låse det element på plads, og så kan du låse det op senere, hvis du beslutter dig for at flytte det.

Gå i gang med at designe
Den bedste måde at lære at bruge billedredigeringsprogrammet, er at eksperimentere med det. Prøv de ovenstående tip til at skabe iøjnefaldende design med Shutterstock's grafiske designværktøj og prøv vores gratis skabeloner til sociale medier og vores enorme samling af smukke billeder. Husk du kan eksperimentere med vores billeder i Editor, lige så meget du vil, inden du køber en licens, eller du kan bruge dine egne billeder.