Sådan bruger man specielle effekter på figurer og tekst i Shutterstock Editor

Et billede kan indstille tonen til en historie eller et brand, men den bedste måde at sende en visuel besked på, er at bruge et godt billede, der også indeholder tekst. Du kan fortælle en virkningsfuld historie på denne måde, specielt hvis du bruger lignende billeder og skrifttyper på et udvalg af materialer, inkl. indslag på sociale medier, brochurer og postkort. Vi har gjort det nemt at skabe en pakke af denne slags med vores grafiske redigeringsværktøj, Shutterstock Editor.

Skab "hvid plads" til at hjælpe med at få din besked til at skille sig ud
Hvis du finder et billede med lige nøjagtigt den rette mængde "hvid plads" til at tilføje tekst, som skiller sig ud og ikke konkurrerer med baggrunden, så brug det design. Dog vil du ofte se at baggrunde er "travle" eller mørke uden nogen "hvid plads". Denne type baggrund er nem at arbejde med, når du kender hemmeligheden ved at skabe din egen "hvide plads" ved at tilføje figurer i billedredigeringsprogrammet.

Først, skal du bruge Shutterstock’s grafiske designværktøj til at åbne skabelonen eller det forud-indstillede lærred, som du vil arbejde med. Derefter skal du tilføje dit baggrundsbillede og bruge toggleknappen i det nederste højre hjørne af din Editor for at se forhåndsvisningen. Nu har du en bedre ide om, hvordan dit billede ser ud, når det tilpasses i størrelsen.

Tilføj figurer som tekstbaggrund
Klik på figurikonet på værktøjsbjælken på lærredet og vælg en figur, som du vil tilføje til dit projekt. Brug håndtagene til at dreje og ændre størrelse på figuren, indtil den ser ud, som du vil have den. Du også bruge vendemuligheden på værktøjsbjælken til at vende figuren lodret eller vandret.

Hvilken farve skal din figur være? For at udtrække en bestemt farve fra dit baggrundsbillede, prøv farven og brug den på figuren ved at klikke på farveikonet (den hele cirkel) på værktøjsbjælken (med figuren valgt) og klik så på tilpasningsfanen og så på dråbeikonet. Klik på dråbemarkøren eller din foretrukne farve på billedet for at vælge den farve til din figur.

Hvis du foretrækker en hvid baggrund til din tekst, overvej at tilføje noget energi ved at skabe en ramme eller en skygge rundt om din figur. Med figuren valgt, klik på rammefarve-ikonet (hul cirkel) på værktøjsbjælken Derfra kan du ændre linjens stil, vægt og farve. Brug en forud-defineret farve eller en tilpasset farve. Skyggeikonet på værktøjsbjælken ligner en trekant. Klik på den for at skifte mellem slået til og slået fra, vælg en farve og juster slørring og lodret og vandret placering af skyggen.

Tilføj tekst
Nu da du ved, hvordan du skal bruge specielle effekter som for eksempel farve, skygge og ramme med figurer, kan du bruge de samme værktøjer til din tekst. Først, klik på tekstikonet på værktøjsbjælken og tilføj din tekst, tilpas den så med de samme værktøjer, som du brugte til figuren. For at finde skygge, linjetilpasning, punkter og tal skal du måske klikke på de tre prikker til højre på menuen med din tekst valgt.

Sådan bruger man specielle effekter på figurer og tekst i Shutterstock Editor. Den bedste måde at lave et design du kan lide, er at eksperimentere og se, hvad der virker. Du kan også browse vores skabeloner for at få inspiration og sætte din kreativitet i gang.