Sådan bruger man figurer i Shutterstock Editor

Shutterstock har et stort udvalg af smukke billeder - men vidste du at Shutterstock også har et grafisk designværktøj til at hjælpe dig med at skabe det perfekte layout? Et af de mange værktøjer det tilbyder, er muligheden for at tilføje figurer til dit design.

På den venstre side af skærmen i lærred værktøjsbjælken, kan du finde figurknappen, der har en overlappende trekant og cirkel. Vælg fra en af de mange gratis muligheder som for eksempel cirkler, firkanter, pile og stjerner. Vælg det i hvidt, gråt eller bare som en ramme. Du kan så til passe din figur med alle de grafiske designværktøjer, så du får dit perfekte design.

• Placering: Vælg figuren med et venstre-klik, hold knappen nede, og træk det så hen, hvor du vil have det. Brug distributionsknappen midt på værktøjsbjælken til at finjustere det til venstre, højre, op eller ned på dit lærred. Du kan også trække figuren delvist af dit lærred eller rotere det ved at bruge den cirklede pil under din figur. Klik og træk den over flere elementer for at tilpasse tekst til en bestemt figur eller tilpas objekter på samme tid.

• Størrelse: Vælg figuren og træk fra midten af firkanten til at ændre bredde og højde. Træk udad fra hjørnet for at bevare figurens proportioner og bare øge eller mindske størrelsen.

• Farve: Klik på den første knap på objekt værktøjsbjælken for at se en rullegardinsmenu med alle de tilgængelige farver, som du kan udfylde din figur med. Vælg fra en af tilgængelige farver eller bland din egen.

• Ramme: Objekt værktøjsbjælkens anden knap lader dig lave en ramme til din figur med de tilgængelige farver. Du kan også vælge rammetypen og dens tykkelse.

• Skygge:Tilføj en skygge til figuren ved at klikke på den tredje knap fra venstre. Du kan ændre hvor sløret skyggen skal være, den vandrette eller lodrette retning. Du kan også vælge farven på din skygge og hvor skarp den skal være.

• Gennemsigtighed: Gennemsigtighed kan tilpasses med den fjerde knap fra venstre. Man trækker bare i prikken fra højre til venstre for at øge gennemsigtigheden eller tilbage til højre for at få en more solid farve inden for figuren. Har du et Shutterstock billede som din baggrund? Det er den bedste måde at bruge en figur over det, mens man samtidig kan se billedet nedenunder.

• Flip: Den sjette knap fra venstre lader dig flippe din figur og alle lodrette eller vandrette ændringer kan udføres med et enkelt klik.

• Lag: Den fjerde knap fra højre lader dig bruge figuren som et øverste lag eller du kan placere det under andre lag på dit lærred, det vil dog altid være synligt oven på baggrunden.

• Lås: Du kan låse dit lærred og alle dets lag ved at klikke på låseknappen, der er den tredje fra højre på objekt værktøjsbjælken. Det lader dig tilføje flere elementer med billedredigeringsprogrammet uden at forstyrre dit tidligere arbejde

• Kopier: Klik den anden knap fra højre på værktøjsbjælken for at kopiere figuren og alle dets tilpasninger som en helhed.

Og det er det. Det er virkelig så nemt! Begynd at bruge Shutterstock Editor i dag, for at se hvordan det kan hjælpe dig med at skabe fantastiske designs.