Sådan bruger du forhåndsvisning i Editor

Shutterstock har længe været populær for både begyndere og professionelle designere, som ønsker at bruge de smukkeste og mest unikke billeder i deres projekter.

Vi ved, at det kun er det første skridt i den kreative proces, at finde det perfekte billede, så vi har taget vores ydelser et skridt videre. Shutterstock tilbyder nu et grafisk designværktøj, som er et brugervenligt billedredigeringsprogram. Undervejs i processen, behøver du ikke at gætte på, hvordan dit design kommer til at se ud; du kan, - til enhver tid, springe ind i Editor's forhåndsvisning, for at se hvordan det ser ud. Her er nogle tip om, hvordan du kan få det bedste ud af denne funktion.

Forhåndsvisningen er slået fra, når du først åbner Shutterstock Editor. Det lader dig se det store billede under den kreative proces og være opmærksom på alle de elementer, du placerer på dit design, og også hvordan det hele ser ud samlet. Du vil se din kanvas i levende farver, mens delvise eller andre elementer, ikke på din kanvas endnu, vil blive vist i en mere mat farve, så du nemt kan se forskellen mellem de to, mens du arbejder.

Skift dit projekt til forhåndsvisning
Når du er klar til at se, hvordan dit design vil se ud som et færdigt produkt, gå til det nederste højre hjørne af skærmen. Lige meget hvor stor din kanvas er, kan du se knappen til forhåndsvisning i den sorte stribe under den. Nu vil en rund knap komme frem til venstre i "slået fra" indstilling. Klik på den en gang og den vil glide til højre til "Slået til" indstillingen.

Hvad du kan og ikke kan se
Nu, da du er i forhåndsvisningen, vil du ikke kunne se andet end din kanvas. Du kan se sammensætningen af dine design elementer uden at blive distraheret af de elementer, der er uden for dine parametre. Hvis du vil se de ydre grænser på din baggrund, klik inde på din kanvas, og de vil komme frem. Klik på elementer, der er delvist uden for din kanvas og hele omridset, både inden for og uden for forhåndsvisningen, vil blive vist. Elementerne der er helt uden for kanvassen, vil ikke blive vist med mindre, du klikker på dem, og det kan gøre dem svære at finde. Du kan finde dem med et hurtigt klik ud af forhåndsvisningen.

Arbejd i forhåndsvisningen
Mens billedredigeringen er i forhåndsvisning, kan alt, der udvælges, stadig laves større eller mindre ved at klikke i hjørnerne og trække, og lag kan flyttes til den foretrukne placering, delvist af og på kanvassen. Alle grafiske designværktøjer, som du kan se uden for forhåndsvisning, kan stadig bruges under forhåndsvisning af dit projekt. Du kan klikke frem og tilbage uden risiko for at miste dit design eller dets elementer. Det er ofte nyttigt at tjekke dit layout i forhåndsvisning, inden du låser lag, gemmer dit projekt eller deler dit endelige design.