Sådan bruger du farver i dit Editor design

Shutterstock har længe givet designere -- både amatører og professionelle – adgang til fantastiske billeder til at bruge i deres design. Vidste du at Shutterstock også har et billedredigeringsprogram, der ikke bare hjælper dig med at integrere lyse, dynamiske billeder til dit design, men også omfatter yderligere farver til at give det et frisk, spændende udseende?

Dette grafiske designværktøj lader dig bruge flere farver på dit lærred. Hvadenten du vil tilføje mere farve til din baggrund, i figurer eller på tekst så kan Shutterstock Editor hjælpe dig med nogle få klik. Her er en hurtig beskrivelse af hvordan man bruger farver i et Editor design.

Baggrund
Hvis du foretrækker en solid farve til din baggrund, så gør Editor's nemme at bruge grafiske designværktøj det nemt. Flyt din markør til den venstre side af skærmen på værktøjsbjælken og klik på den tredje knap fra oven. Den har en firkant med diagonale linjer. Når du har klikket på den, vil du kunne se en rullegardinsmenu med en farvefane øverst. Når du klikker på den, vil du kunne se et udvalg af farver, som du kan vælge fra.

Kan du ikke se, hvad du vil have? Klik på plustegnet nederst til venstre for at se flere muligheder. Det vil vise dig et panel med alle de tilgængelige farver i billedredigeringsprogrammet. Klik på den farve, som du foretrækker. Hvis du har en web farvekode, kan du indtaste den i vinduet nederst på siden. For at finde en farve, der passer til en farve, du allerede har på dit lærred, klik på dråben nederst til højre, placer den over den farve du vil bruge og klik en gang mere. Det vil straks ændre din baggrund, så den passer perfekt.

Figurer
Når du har valgt en figur, vælg den på lærredet for at vise objekt værktøjsbjælken øverst på skærmen. Klik på den første knap, der er en enkelt solid cirkel, for at se panelet med alle farverne. Du skal bare klikke på den farve, du vil have og din figur bliver udfyldt med den. Klik på tilpasningsknappen for at se alle farverne og deres forskellige toner. Du har muligheden for at indtaste en bestemt farvekode nederst på skærmen eller brug dråbeværktøjet. Billedredigeringsprogrammet lader dig ændre gennemsigtigheden ved at klikke på den fjerde knap til venstre og vælge den foretrukne gennemsigtighed.

Tekst
Skift farve på din tekst ved at vælge det lag, der bringer tekst værktøjsbjælken frem øverst på skærmen. Du vil kunne se en knap med en solid sort cirkel. Klik på den for at se rullegardinsmenuen med alle farverne. Lige som med de andre, kan du indtaste en webkode eller bruge dråbeværktøjet. Vælg den farve, du foretrækker og den vil straks ændre din tekst. Rullegardinsmenuen vil stadig kunne ses og det lader dig nemt afprøve farver på din tekst.

Lige meget hvad du designer, husk altid på at farve er et vigtigt kreativt værktøj. Prøv Shutterstock Editor for at se, hvordan det kan hjælpe dig med dine kreative projekter.