Redigering af EPS vektor-billeder

Her er nogle tips og tricks, der kan hjælpe med redigering af vektorfiler:

Fritlægningskurver:

Fritlægningskurver findes på nogle, men ikke alle, vektor-billeder. I de fleste tilfælde vil en billedbeskrivelse over forvisningen af billedet oplyse, om fritlægningskurven er tilgængelig.

For at frigøre fritlægningskurver: Klik på grafikken på tegnebrættet, højreklik, og du vil se en besked med, "Ophæv fritlægningskurver."

For at ændre farvetilstand: Gå til Fil> Dokument-farvetilstand Vælg CMYK-farve eller RGB-farve.

For at ændre farve: Gå til Vindue> Farve for at vise Farvepaletten; derefter, ved hjælp af markeringsværktøjet, skal du klikke på et element og vælge forskellige farver fra paletten.

For at se lag: Hvis du åbner en vektorfil i Adobe Illustrator og ikke kan se lagene, skal du gå til "Lag"-vinduet og låse op for alle "låste" lag.

At ugruppere objekter: Hvis du ikke kan redigere et objekt uden at redigere andre, er disse objekter sandsynligvis grupperede. Med markeringsværktøjet, klikker du på objektet og højreklikerk / Ctrl-klikker for at Objekt / Opdel gruppe eller Grupper

Hvis du har brug for mere hjælp til at bruge vektorer, besøg Adobe Illustrators supportside.