Hvordan kan jeg sortere mine søgeresultater?

Du kan vælge, hvordan du vil sortere dine søgeresultater. Vi har tre muligheder til dig:

• Nyeste - de nyeste billeder, der passer til dine søgekriterier.

• Populære - de mest populære resultater, der passer til dine søgekriterier

• Bedste match - den mest relevante søgning, baseret på vores algorytme.

Standard søgerækkefølgen på webstedet, når du ikke er logget på, er i populære. Hvis du bemærker forskellige søgeresultater for de samme søgekriterier, kan det være fordi dine søgerækkefølge indstillinger er blevet ændret efter du loggede på. Du kan vælge populær for at se de samme søgeresultater, som du så, da du ikke var logget på. Husk at Shutterstock tilføjer tusindvis af billeder hver dag. Så du vil altid få friske resultater, når du vælger Nyeste.