Leder du efter et nøglefærdigt design? Brug Shutterstock Editor’s skabeloner

Det er ikke alle, der har brug for at lave noget indhold, som er gode til at designe. Shutterstock forstår dette og har inkluderet nemme, effektive designmuligheder i dets billedredigering, og brugeren her adgang til mange skabeloner, som kan bruges til et udvalg af projekter. Ved at tilføje nogle få enkle elementer til tilpasning med dette brugervenlige grafiske designværktøj, kan du skabe et færdigt produkt, der opfylder dine behov uden du skal bekymre dig om hvert enkelt element. Det lader dig også integrere konsistens i dine design ved at tilbyde ensartethed i dit basis layout. Skabelonknappen er på venstre side af skærmen, halvvejs nede på lærred værktøjsbjælken. Du skal bare klikke på knappen for at komme i gang.

Størrelser
Hvis du allerede har valgt en forudindstillet størrelse på dit lærred, vil skabelon knappen hente alle de designs, der fungerer perfekt inden for disse parametre. Hvis du ikke allerede har valgt en størrelse til dit lærred, når du klikker på skabelon knappen, så kommer der et billede frem af alle tilgængelige muligheder sammen med platformen, som de passer til. Det udelukker nødvendigheden af at tilskære eller manipulere projektet på et senere tidspunkt.

• Facebook: Shutterstock Editor tilbyder Facebook skabeloner. Du kan vælge en generel Facebook billedstørrelse, som er en firkant på 1200 x 1200 pixels, og er perfekt til indslag i nyhedsstrømmen. Til en invitation til en bestemt handling, fås der en link skabelon på 1200 x 627. En skabelon på 851 x 315 er også tilgængelig.
  • Instagram: Hvadenten du annoncerer en begivenhed med et billede eller tekst, så er det nemt at gøre det Instagram med en skabelon på 1080 x 1080.
  • Twitter: Design applikationen tilbyder to skabeloner til Twitter, 1024 x 512 eller til overskrifter 1500 x 500.
  • Pinterest: Få brugere til at klikke på dit Pinterest indslag med en skabelon på 736 x 1128.
  • Email: Emails der er pæne at se på, har en større chance for at blive lukket op, så brug overskrift skabelonen på 600 x 300 for at fange modtagerens opmærksomhed.
  • Præsentationer: Præsentationer kan variere, så der er to skabeloner til rådighed. Brug 1024 x 768 skabelonen til generelle præsentationer eller brug den brede design skabelon på 1920 x 1080.

Design Elementer
Hver skabelon udfylder design elementer som for eksempel sammensætning, placering af tekst, skrifttyper og billeder. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tilpasse dit projekt til dine behov Kan du godt lide skabelonen, men foretrækker du et andet billede? Brug det grafiske design værktøj på lærred værktøjsbjælken eller vælg fra Shutterstock's mange farverige billeder og find et, der passer bedre til dine behov. Eller upload dit eget billede og brug billedredigeringsprogrammet til at placere det i dit projekt. Du kan ændre farver og skrifttyper, mængden af tekst og endda gennemsigtigheden af dine billeder. Skabelonerne giver dig et sted at starte og kan bruges, som de er men de begrænser ikke dine kreative valg.

Når du er færdig med at udfylde din skabelon, gå videre til værktøjsbjælken øverst på skærmen. Brug den røde download knap til højre for at gemme dit projekt i en fil. Eller placer dit færdige arbejde foran dit publikum med det samme, ved at klikke den grå deleknap og få det direkte op på din sociale medie profil.

Bemærk: Editor Basic brugere har adgang til et begrænset udvalg af design skabeloner.