Kan jeg opbevare billeder for at bruge dem senere?

Med Shutterstocks billedlicenser, er der ingen fast tidsramme, for hvornår du skal bruge billederne efter en download. Med en standard licens, kan du gemme billeder til eget brug. En udvidet billedlicens er nødvendigt, hvis du ønsker at bruge dem som elementer af digitale skabeloner til salg/distribution. Hvis du vil dele indholdet med kolleger på et delt drev, DAM, eller Cloud, venligst kontakt os angående konti for flere brugere.