Kan jeg bruge vector billeder hvis jeg ikke har en vector editor?

Vector illustrationer kan redigeres og skaleres til en hvilken som helst størrelse uden tab af opløsning ved at bruge Adobe Illustrator eller andre vector redigeringsprogrammer. Adobe Illustrator er industri standarden til at åbne og redigere EPS vector filer. Hvis du vil bruge en Shutterstock EPS vector, men ikke har brug for funktionen til at redigere og skalere, kan du enten gemme det som et JPEG fra hjemmesiden eller åbne EPS filen som et JPEG billede i Photoshop. Sådan gør du:

Åbn en EPS fil med Photoshop

• Download EPS filen til din computer

• Åbn Photoshop, vælg fil > Åbn og vælg EPS filen som du har downloaded.

• Vælg dine dimensioner og opløsning; mindst 300 prikker pr. inch (tomme) anbefales til udskrivning

• Vælg CMYK til udskrivning eller RGB til internet eller TV

• Vælg begræns proportioner for at beholde højde-bredde proportionerne og klik OK

Eksempel
For eksempel, en vector EPS fil kan være 4" x 4" i dets oprindelige størrelse, men du vil måske have det større. Du kan åbne filen i Photoshop og ændre billedstørrelsen til 45" x 45" med 300 pixels/inch (tomme). Efter du klikker "OK" vil størrelsen blive ændret og du kan gemme filen som et JPEG. Du vil nu have en stor fil uden tab af kvalitet.

Disse trin kan være forskellige afhængigt af din udgave af Adobe Photoshop. For at få yderligere hjælp til Photoshop, anbefaler vi at du bruger Adobe's hjælpesider.