Kan jeg bruge billederne i tv-programmer, film og web-video?

Billeder kan anvendes i tv-shows og annoncer, film og web-video. Den udvidet licens dækker ubegrænset antal seere. Standard licens (Abonnementer og On-Demand) dækker også et ubegrænset antal seere, forudsat produktionsbudget er mindre end $10.000. Den udvidede licens er nødvendig for produktioner med budgetter på over $10.000

Har du brug for en licens til hele din organisation? Vi tilbyder specielle licenser for produktionsselskaber og andre selskaber. Du bedes kontakte os og vi fortæller dig gerne om dem.