Kan jeg betale med check?

Shutterstock tager imod betaling med check, men dette kan sinke din adgang til billeder. Umiddelbar adgang til Shutterstock er altid til rådighed via online betaling. Hvis du foretrækker betaling med en check kan du se her, hvordan du kan gøre det.

1. Opret en konto
Du skal oprette en konto for at kunne betale med en check. Hvis du ikke har en konto, bedes du venligst oprette en på vores websted.

2. Bed om en faktura
Send os en anmodning om en faktura med din email/brugernavn og det abonnement, som du vil have. Vi vil straks sende dig en faktura.

3. Send din betaling med check sammen med en kopi af fakturaen
Uden fakturaen, kan aktivering af din konto blive forsinket.

Din konto aktiveres, så snart vi modtager betalingen. Du vil modtage en bekræftelses-e-mail til den e-mailadresse der er angivet i din konto da din konto blev aktiveret.