Køb af små billedpakker

Hvis du ikke har brug for et stort antal billeder, tilbyder Shutterstock billeder i mindre pakker med 2, 5 eller 25 billeder i hver pakke. Disse pakker kan fås med en standard- eller udvidet licens.

Derudover kan kunder købe individuelle billeder på vores mobile app (iOS og Android). Læs mere her.

Billedpakker giver dig et helt år, hvor du kan downloade dine billeder og billederne kan bruges uden tidsbegrænsning. Shutterstock tilbyder også billeder gennem abonnementer frem for individuelle salg for at give dig den lavest mulige pris, det praktiske ved et fast beløb og adgang til forskellige størrelser og opløsninger af førsteklasses billeder.

Bemærk: ikke alle abonnementer og pakker kan fås på alle markeder.