Hvorfor kan jeg ikke logge ind?

Nulstil din adgangskode
Hvis du har problemer med at logge på din konto, skal du måske nulstille din adgangskode. Du skal indtaste den email-adresse, der bruges  til din Shutterstock konto. Et link vil blive sendt til denne email-adresse til en side, hvor du kan nulstille din adgangskode. En email-bekræftelse, der indeholder dine login oplysninger vil bekræfte, at du har valgt en ny adgangskode.

Vær sikker på at Cookies er Aktiveret
Hvis du har indtastet dine login oplysninger korrekt og stadig ikke kan logge ind, kan det være at din internet browser ikke er indstillet til at acceptere cookies. Du kan kun logge ind, hvis din browser er indstillet til at acceptere cookies.

Her er hvordan du kan ændre din browsers cookie-indstillinger:

• Chrome: Aktiver cookies under Indstillinger>Vis avancerede indstillinger>Privatliv>Indholdsindstillinger. Vær sikker på at "Tillad indstilling af lokale data (anbefalet)" er valgt. Klik "Færdig."
  • Firefox: Aktiver cookies under Værktøjer>Muligheder >Privatliv >Brug tilpassede indstillinger til oversigt >Accepter cookies fra websteder. Klik "Undtagelser," indtast Shutterstock.com og klik "Tillad."
  • Internet Explorer: Værktøjer >Internet muligheder >Privatliv >Websteder >Indtast shutterstock.com og klik "Tillad" og "OK."
  • Safari: Vælg "Præferencer" i værktøjslinjen >Klik på "Sikkerheds-" ikonet >Under "Accepter cookies" vælg "Altid" eller "Kun fra websteder du går til" > Luk vinduet.

For at sikre at du får den bedste browserydelse på Shutterstock, anbefaler vi at du downloader den nyeste udgave af din favorit browser.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, bedes du venligst kontakte os.