Hvorfor kan jeg ikke fjerne mit kreditkort fra min konto?

Der er to primære grunde til, at du muligvis ikke kan fjerne dit kreditkort fra din konto.

Først skal du sørge for, at automatisk fornyelse er slået fra for alle aktive abonnementer. Hvis funktionen Automatisk fornyelse er aktiv, vil det forhindre fjernelsen af dine betalingsoplysninger.

Hvis du har et aktivt årligt abonnement med månedlig betaling, skal dette annulleres, før du kan fjerne dine betalingsoplysninger. Hvis du vil vide mere om dine muligheder for tidlig annullering af et årligt abonnement, bedes du kontakte os telefonisk. Bemærk, at der være en afgift for tidlig annullering af et årligt abonnement.

Hvis ingen af disse eksempler gælder i dit tilfælde, og du stadig har problemer med at fjerne dine betalingsoplysninger, bedes du kontakte os. Vi vil så gøre vores bedste for at hjælpe dig.