Hvorfor er indholdet, som jeg vil have ikke tilgængeligt mere?

Alt indholdet på Shutterstock er blevet indsendt af kunstnere/bidragydere, som ejer ophavsretten til deres materialer. Da kunstnere ejer ophavsretten kan de frit vælge at fjerne billeder, videoer eller musik fra vores hjemmeside.

Det er desværre uden for vores kontrol, så vi anbefaler altid, at du downloader det indhold, som du vil have, så snart du har fundet det. Når du har downloadet det, har du ret til at bruge indholdet til evig tid, også selvom bidragyderen fjerner det fra Shutterstock samlingen senere.