Hvordan sletter jeg min Shutterstock konto?

På trods af fordelene ved en Shutterstock konto, kan der være tidspunkter hvor du vil annullere og helt fjerne din konto. På grund af juridiske restriktioner i stock indhold, er der ikke nogen måde hvorpå du helt kan slette din konto uden hjælp fra en Shutterstock repræsentant.

 

Du kan starte anmodningen om at slette din konto nederst på din profilside. Hvis du ikke har et aktivt abonnement, vil du blive ført til e-mail privatliv@shutterstock.com med din anmodning og du vil høre tilbage fra os inden for 30 dage. Hvis din konto ikke har en download historik, vil alle dine data blive fjernet fra vores system. Hvis du tidligere har licenseret indhold fra Shutterstock, skal vi gemme nogle data om licenshistorikken selv efter din konto er blevet slettet.

 

Hvis du har et aktivt abonnement skal du kontakte vores support repræsentanter og vi vil hjælpe dig med at lukke din konto. Du skal være opmærksom på at du vil miste adgang til resterende downloads og din licens-histori når din konto bliver slettet.

  • Var denne artikel nyttig?

Kan du ikke finde det, du leder efter?