Hvordan kan jeg dele min billedsamling med andre?

Shutterstock giver brugere flere muligheder for at dele billedsamlinger, så du kan vælge den metode, der passer bedst til dine behov. 

Klik Del for at komme i gang.

Del et link for at se samlingens indhold
Vil du kun sende et link til nogen, så indholdet kun kan ses? Du kan gøre det på to måder. 

  • Ved at bruge "Del link" muligheden kan du med et klik kopiere et URL, der kan deles, til dit clipboard. Dette link kan bruges af andre til at se, men ikke redigere, indholdet. Det fungerer til at dele med brugere, der ikke har en Shutterstock konto.
  • For at sende et link med email, skal du bare indtaste en email adresse, vælg "Må se" og tilføje en besked. Når du klikker "Del" vil brugeren få en email med et link til at se samlingen. De skal ikke have en Shutterstock konto for at kunne se det.

Del via email
Vil du invitere andre Shutterstock brugere til at samarbejde på en samling? Du skal bare indtaste email adressen der er forbundet med deres konto, vælg "Må redigere" og tilføje en besked. Når du klikker på "Del" vil brugeren modtage en email og de vil kunne se samlingen på deres Shutterstock konto. Det giver brugere mulighed for at tilføje eller fjerne billeder fra samlingen, men ikke slette selve samlingen.

  • Var denne artikel nyttig?

Kan du ikke finde det, du leder efter?