Hvordan kan jeg ændre mine faktureringsoplysninger?

Du kan se og redigere dine faktureringsoplysninger ved at besøge din Fakturering side. Sørg for at du er logget på din Shutterstock konto, naviger til Min konto siden og du vil se flere kategorier på menuen til venstre.

Styr betalingsmåder

Hvis du klikker på Fakturering kan du styre dine betalingsmetoder og faktureringsadresse.

• For at tilføje en betalingsmåde, vælg Tilføj en betalingsmåde

• For at indstille en standard betalingsmåde, åben din betalingsmåde og vælg Indstil til standard betalingsmåde. Alle fornyelser vil blive behandlet med denne betalingsmåde.

• For at slette en betalingsmåde, åbn din betalingsmåde og vælg Slet

Styr faktureringsadresse

Du kan tilføje en standard faktureringsadresse til din købsoversigt. Denne adresse vil blive brugt til udregning af skat og afgifter.

• For at tilføje en faktureringsadresse og dine skatteoplysninger, vælg Tilføj en faktureringsadresse

• For at opdatere din faktureringsadresse og skatteoplysninger, klik Rediger til højre for din adresse og udfør eventuelle ændringer.

For at få mere at vide om Shutterstock skatteindsamling i Amerika klik her, for Shutterstock skatteindsamling uden for Amerika klik her.