Hvordan får jeg en kvittering?

Alle kvitteringer gemmes på din Shutterstock konto. Naviger til din Købshistorik, hvor du kan se hver enkelt køb, du har foretaget. I kolonnen til højre kan du se kvitteringsnummeret. Klik på det for at åbne en ny fane og se kvitteringen. De følgende oplysninger vil være inkluderet:

• Faktureringsadresse

• Moms registreringsnummer

• Produkt købt

• Pris med en separat linje til moms

• Shutterstock's kontaktoplysninger og

• Dine købsvilkår.

Din kvittering fungerer også som en kredit note, hvis der udbetales en refundering til din konto.

Udskriv eller gem en kvittering PDF

For at udskrive en kvittering, vælg Udskriv fra din browsers menu. For at gemme en PDF udgave, skulle du efter at have udskrevet den se en mulighed til at gemme eller åbne kvitteringen som en PDF. Den nøjagtige process vil variere lidt afhængigt af browseren.