Hvordan får jeg en kvittering?

Alle kvitteringer lagres på din konto, så du kan få adgang til dem og/eller udskrive dem efter behov.

Sådan får du en udskrift af din kvittering:

1. Klik her for at åbne siden med dine kontooplysninger (eller log på din konto og klik på Min Konto i det øverste højre hjørne og vælg så Kontooplysninger)
  2. Vælg "Ordrehistorik" fra menuen til venstre
  3. Nu kan du se alle dine ordrer, og du kan klikke på kvittering for at se kvitteringen for en bestemt ordre

Hvis dit lands skattemyndigheder kræver en faktura med en original underskrift, eller hvis du har brug for en faktura ud over en kvittering eller har andre ønsker, så lad os det vide. Vi kan hjælpe dig med disse anmodninger.