Hvordan får jeg en faktura?

Vi giver ikke fakturaer for online køb, men kvitteringer er tilgængelige i din Ordrehistorik. Når du har logget på din konto, klik på "Min Konto" rullegardinsmenuen og så "Kontodetaljer." Du vil se "Ordrehistorik" på venstre side af din skærm. Dette afsnit viser alle dine køb og omfatter et link til at se hver enkelt kvittering.

Hvis du skal bruge en faktura inden dit køb, kan det være, at et af vores tilpassede abonnementer passer til dig. Kontakt os i dag for at få flere oplysninger.