Hvordan downloader jeg musik?

Du behøver ikke at abonnere for at kunne browse i vores musiksamling, og når du er klar til at downloade det rette nummer, skal du bare lægge det i din indkøbsvogn.

Musiknumres længde

Et helt nummer er et komplet miks af musik med en introduktion og en slutning. Numres længder varierer og kan være så kort som 50 sekunder eller så langt som 10 minutter og er i .wav format.

Korte klip er numre på 15, 30 og 60 sekunder, der er designet til TV og radio reklamer. De kan også bruges til podcasts, video reklamer eller andre projekter der kræver et kortere uddrag af musik.

Et musik loop er et stykke musik der "loops" eller gentager sig selv i en uendelighed. Loops af forskellige typer og varigheder tilbydes  hver hvert nummer. Bemærk venligst at loops altid leveres i .wav format fordi MP3 ikke er egnet til looping. Hver musik loop gentages 3 gange som en demo i player forhåndsvisningen. Alle loops sæt består af alle de loops, der vises i forhåndsvisningen, og indeholder IKKE et endeligt nummer - kun loops.

Stems er enkelte lydspor i en sang, der adskiller hovedinstrumenterne. De er vældige nyttige ved redigering og remixing til oprettelse af unikke versioner af sangen.

Musikfilformater

Efter du har købt en licens fra vores hjemmeside, vil du få mulighed for at downloade en fil med hele nummeret og en adskilt zip fil med korte uddrag og loops i wav.format.

Det du hører når du lytter til en forhåndsvisning af musik på Shutterstock Musik er sammenpresset MP3 kvalitet.

Download

Kunder kan forhåndslytte til et nummer gratis inden de bestemmer sig for at købe. Du skal bare klikke på “Prøv” ikonet fra siden med nummerets detaljer.

Download fra hjemmesiden eller siden med søgeresultater:

• Vælg et nummer og klik på "Læg i indkøbsvogn".

• Når den er i indkøbsvognen, vælg enten Standard eller Udvidet Licens og klik "Gå til kassen nu.”

• På ordreoversigten klik “Fuldfør køb.”

• Gå til ordrebekræftelsen og klik på “Download.”

• Download hele nummeret, "uddrag, loops & stems" eller begge filer.

Download fra siden Oplysninher om nummeret:

• Vælg enten Standard eller Udvidet Licens og klik "Læg i indkøbsvogn" og så "Se indkøbsvogn".

• På ordreoversigten klik “Gå til kassen nu.”

• Vælg “Fuldfør køb.”

• Gå til ordrebekræftelsen og klik på “Download.”

• Download hele nummeret, "uddrag, loops & stems" eller begge filer.