Hvordan downloader jeg billeder?

Shutterstocks gratis browse konti lader dig udforske vores kæmpe samling og oprette billedsamlinger til at samle billeder i. Når du er klar til at downloade billeder, skal du købe en plan. Tjek vores planer her. Efter du har købt en plan, er du klar til at downloade.

Når du er klar med en plan, er der adskillige måder at downloade på.

Download fra billedets detaljeside:

1. Ved siden af billedet, kan du se størrelserne: S (small -lille), M (medium), L (large-stor), og XL (supersize -superstørrelse når den er tilgængelig). Vælg den størrelse du vil have (vi anbefaler at du downloader den store størrelse og så tilpasser det til dine behov).
  2. Klik den røde download knap.
  3. Download siden bliver vist. Hvis du har en plan, vil den automatisk gå til den. Hvis du har mere end en, kan du vælge den du vil have fra rullegardinsmenuen. I nogle tilfælde kan brugere opgradere en individuel download til en udvidet licens. Du skal bare afkrydse feltet for at aktivere det. Det vil ikke bruge en af dine tilgængelige downloads - det er en adskilt licens/transaktion.
  4. Når du har valgt din plan, klik Bekræft og download. Dit billede skulle downloade med det samme til den mappe som du har indstillet i din browser.

Download fra en billedsamling:

1. Gå til den samling som du vil downloade fra
  2. Svæv over et billede og klik download
  3. En download oversigt vil komme frem (du behøver ikke at forlade din samling)
  4. Væg billedstørrelse og plan som du vil bruge
  5. Klik download og du vil blive ført tilbage til samlingen og billedet vil straks downloade

Har du spørgsmål eller tilbagemeldinger?
Vi er her for at svare på dine spørgsmål, og dine tilbagemeldinger er vigtige for os - kontakt os til enhver tid.