Hvordan downloader jeg billeder?

Du behøver ikke at have et abonnement for at browse vores samling af over 300 millioner billeder, og du kan endda oprette en samling til dine billeder inden du beslutter dig for at abonnere. Når du er klar til at downloade billederne, skal du vælge et abonnement, der passer til dine behov inden du kan downloade. Efter du har oprettet dit abonnement, er der flere måder hvorpå du kan downloade et billede.

Fra en billedsamling

Hvis du downloader fra en billedsamling, vil de følgende trin gøre processen nemmere.

• Klik på den samling som du vil downloade fra

• Vælg dit billede og svæv over det

• Klik download knappen der kommer frem når du svæver

• Når du klikker download, vil en oversigt blive vist

• Vælg billedstørrelsen og det abonnement du bruger til at downloade

• Klik download

• Når billedet begynder at downloade, vil du blive sendt tilbage til samlingen og du kan starte processen igen

Hvad enten du har oprettet en samling eller du bruger en af vores, gør vi det nemt at spore de billeder du vil bruge inden du opretter et abonnement hos os.

Fra billedets detaljeside

Når du downloader fra billedets detaljeside, følg disse trin:

• Hvis du downloader et JPEG vælg billedstørrelsen ved siden af billedet: lille, medium eller stor

• Vi anbefaler at du downloader den store størrelse og så reducerer det efter dine behov

• Klik den røde download knap

• Download skuffen vil blive åbnet

• Vælg det abonnement du vil købe; hvis du kun har et abonnement vil det blive standard

• Tryk på bekræft og download

• Billedet vil straks blive downloadet til den mappe du har valgt

Fa siden med søgeresultater (Hvis du har et aktivt abonnement).

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du endda licensere billeder fra siden med søgeresultater:

• Svæv din markør over billedet du gerne vil downloade

• Vælg download knappen på billedet - bemærk at du kun vil se denne funktion, hvis du har et aktivt abonnement.

• Download vil som standard være stort format for JPEF billeder og til en vektor fil for .EPS billeder. (Tip: Hvis du vil se flere muligheder, som for eksempel størrelse eller vektor som en JPEG, vælg selve billedet)

• Download skuffen vil blive åbnet

• Vælg det abonnement du vil købe; hvis du kun har et abonnement vil det blive standard

• Tryk på bekræft og download

• Billedet vil straks blive downloadet til den mappe du har valgt

I nogle tilfælde når du downloader et billede, får du måske mulighed for at vælge en Udvidet Licens. Hvis du vælger at gøre det, skal du bare afkrydse feltet. Det er en adskilt transaktion/licens og vil ikke bruge dine tilgængelige standard licens downloads.

Har du problemer eller spørgsmål?

Vi forsøger altid at være tilgængelige for vores kunder. Selvom nogle abonnementer har en konto-repræsentant, vil der altid være en Shutterstock kundeservice medarbejder til at modtage dit opkald og svare på eventuelle spørgsmål om vores indhold, vores abonnementer eller hvordan du downloader.

Selvom det er nemt at downloade fra vores hjemmeside, kan der opstå tekniske vanskeligheder som vi ikke kan gøre noget ved. Du bedes kontakte os hvis du får brug for hjælp.