Hvordan deaktiverer jeg Automatisk Fornyelse?

Hvis du ser en opkrævning fra STK*Shutterstock på din bankkonto, så er det os! Hvis du er usikker på, hvorfor du er blevet opkrævet, så er det sikkert på grund af at Automatisk Fornyelse er aktiv på dit abonnement. 

Når du køber et Shutterstock abonnement, så er den Automatiske Fornyelsesfunktion aktiv, som standard. Når Automatisk Fornyelse er aktiv, bliver du automatisk opkrævet inden dit nuværende abonnement, som giver dig adgang til over 50 millioner fantastiske billeder, udløber.

Du får også  Shutterstocks prisbeskyttelses-service (kun til billede-abonnementer). Det fastlåser basisprisen på dit billede-abonnement (ekskl. rabatkoder) så du fortsat betaler det samme beløb, selv om priserne stiger i fremtiden. Prisbeskyttelse virker i 15 måneder efter dit oprindelige køb, så længe dit abonnement forbliver aktivt med Automatisk Fornyelse.

Du kan altid deaktivere Automatisk Fornyelse i dineKontodetaljer .

Sådan fungerer Automatisk Fornyelse:
Månedlige abonnementer bliver fornyet nogle få dage inden slutningen af måneden og Basis/Udvidede billedpakker fornys når du foretager dit sidste download eller nogle få dage inden deres et års udløbsdato, afhængigt af hvad, der forekommer først.

Hvis du har yderligere spørgsmål, må du meget gerne kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe!

  • Var denne artikel nyttig?

Kan du ikke finde det, du leder efter?