Hvordan annullerer jeg mit abonnement hos Shutterstock?

For at sikre, at du har adgang til alle de downloads, du har brug for, når du har brug for dem, tilbyder Shutterstock planer på abonnementsbasis. Vi har planer for individuelle brugere og for flere brugere, og vi kan endda lave en, der er tilpasset til dine behov. Fordi vores planer er alle abonnementsbaserede, er annullering af dem lige så enkle som at ændre dine kontoopstillinger på det rigtige tidspunkt.

Alle vores planer giver fuld adgang til millioner af billeder, grundlæggende redigeringsfunktioner, gratis plug-ins til de programmer, du bruger mest, og evnen til at dele og oprette samlinger inden for dine downloads. Andre muligheder, der tilbydes i virksomheds- og holdplanerne, omfatter:

• Dækning af flere brugerlicenser
  • Professionelle redigeringsfunktioner
  • En kontorepræsentant dedikeret til at hjælpe dig med at administrere din konto

Uanset om du har en kontorepræsentant eller ej, gør vi det nemt at styre din Shutterstock-plan. Selvom der er betydelige fordele for at holde din plan aktiv, kan du også annullere dit medlemskab selv, baseret på følgende retningslinjer.

Årlige abonnementer

Årlige planer faktureres månedligt og tilbyder en månedlig rabatpris for indhold, fordi du har en årslang forpligtelse. Hvis du har brug for at annullere før dit år er slut, kan der være et annulleringsgebyr for tidlig annullering. Hvis du har et årligt abonnement og skal annullere før tid, kontakt os.

On Demand-pakker og månedlige abonnementer

Vores on-demand pakker og månedlige abonnementer fornys automatisk. On demand-planer giver adgang til et år for de resterende downloads, du har købt. Når månedlige planer annulleres, bevarer du adgang indtil din næste faktureringsdato. For at annullere disse planer skal du gå til din Planer-side og deaktivere automatisk fornyelse.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du annullerer abonnementet eller hvordan du får hjælp til noget andet i din konto, opfordrer vi dig til at kontakte en af vores repræsentanter i dag via live-chat, e-mail eller med et telefonopkald.