Hvordan anbefaler Shutterstock billeder, der ligner det, jeg ser på?

Shutterstock er i dets kerne, et teknologi firma. I vores løbende forsøg på at innovere og skabe en bedre kundeoplevelse, har vi introduceret omvendt billedsøgning til at hjælpe dig med at finde det perfekte billede hurtigere.

Visuelt lignende billeder
Nogle hjemmesider bruger algoritmer der er afhængige af nøgleord til at vise lignende billeder og hjælpe dig med at finde nye. Nogle gange virker det ikke helt. For at løse dette problem har vi indarbejdet computer visionsteknologi i disse anbefalinger og vi kan nu tilbyde meget forbedrede anbefalinger. Disse anbefalinger er ikke afhængige af nøgleord, der er associeret med billeder. I stedet "ser" teknologien billedernes pixels og analyserer det i forhold til vores mere end 70 millioner billeder for at finde nogen lignende.

Det glæder os at dele denne funktion og vi vil præsentere den for vores brugere i løbet af de næste dage.