Hvordan ændrer jeg min adgangskode eller får adgang til Shutterstock igen?

Glemt adgangskode

Shutterstock gør det nemt for dig at få adgang til din konto igen hurtigt og sikkert. Først klik på Log in knappen øverst til højre på siden. Så kan du klikke på Glemt din adgangskode? og indtaste e-mail adressen du bruger til Shutterstock. En e-mail til gen-indstilling af din adgangskode vil blive sendt med det samme. Husk at tjekke din spam mappe hvis du ikke kan se en e-mail i din indbakke.

Glem e-mail

Vi vil fortælle dig hvis den e-mail adresse du har indtastet ikke findes i vores system, og bede dig om at prøve en anden e-mail adresse. Når du har indtastet den rigtige e-mail der er forbundet med din Shutterstock konto, vil du kunne bede om at genindstille din adgangskode.

Hvis du ikke kan huske den e-mail adresse du brugte bedes du kontakte os vi vil meget gerne hjælpe dig med at få adgang til din konto igen, hvis du kan bekræfte nogle detaljer på din konto. Hvis du kender dit Shutterstock brugernavn, eller du har modtaget en opkrævning for nylig, kan de oplysninger hjælpe os med at få adgang til din konto.

Logget på, men har glemt adgangskode

Du kan opdatere din adgangskode fra din Profil i dine kontodetaljer. Hvis du er logget på men ikke kan huske din nuværende adgangskode, skal du bare logge ud og bruge Glemt adgangskode? linket for at få en mail til at gendindstille din adgangskode.