Hvor er de filer jeg har downloadet?

Download
På en computer vil din download starte automatisk lige efter du licenserer det digitale indhold. Afhængigt af din browser, vil din fil enten blive gemt direkte i din browsers download mappe eller du vil blive bedt om at vælge en mappe hvor filen skal gemmes. Det gælder også for downloads inde fra Shutterstock Editor.

Hvis din download ikke startede automatisk, kan du vælge at starte processen igen manuelt fra download siden. Hvis du har brug for at downloade filen igen, kan du altid navigere til din Licenshistorik og downloade filen igen gratis og vælge en ny mappe.

Søg efter filen
Da al Shutterstock indhold er mærket med et ID nummer, kan du søge efter et bestemt ID for at finde det billede, videoklip eller musikklip på din computer.

Shutterstock app
Downloads gemmes i selve appen. Fra indstillinger i appen, kan du også vælge at gemme dine downloads på din kamerarulle. Bemærk venligst at det kun gælder for billeder og ikke for vektorer.