Hvad er en Shutterstock API Platform Licens?

En Shutterstock API Platform Licens lader developere (udviklere) og kreative platforme gøre Shutterstock’s kreative bibliotek og teknologi tilgængelige direkte i deres applikation til at strømline arbejdsgange for slutbrugere. Til dags dato driver Shutterstock API lokale integrationer med førende firmaer som for eksempel Google, Facebook, Wix, IBM og over 8.000 applikationer.

Du kan få en Shutterstock API Platform Licens ved at købe et Standard API abonnement eller et kommercielt API abonnement. For at lære mere eller komme i gang gratis, gå til Shutterstock Developer Portal.

Bruger-tilføjet billede

Bemærk venligst at Shutterstock API Platform Licensen ikke tillader download af eller adgang til rå Shutterstock aktiv filer. Det betyder at Shutterstock aktiver der leveres i din applikation skal begrænses til brug i projekter lavet inden for din applikation.

Hvis dine slutbrugere vil downloade et Shutterstock aktiv adskilt fra indholdet, de har lavet inde i din applikation, skal de have deres egen Standard eller Udvidede Shutterstock licens til at downloade aktivet fra Shutterstock’s hjemmeside.

Visse andre begrænsninger gælder. For at se alle licens oplysninger, se vores Servicevilkår.

Sådan vælger man den rigtige licens

For developers (udviklere) og startups med en første-stadie applikation giver Standard API abonnementer en nem process til at hjælpe dig med at teste og udvikle hurtigt. Derudover understøtter de i-applikation licensering og videresalg. For at få flere oplysninger om vores Standard API abonnementer eller komme i gang gratis, gå til Shutterstock Developer Portal.

For digitale applikationer med en etableret brugerbase, giver Kommercielle API abonnementer fuld adgang til Shutterstock billeder, videoklip og musik. Derudover tilbyder de yderligere tilpasning, prioritet teknisk og partner support, udvidet adgang til Shutterstock avanceret søgning og Shutterstock Editor integration.

Bemærk venligst at Kommercielle API abonnementer er de eneste Shutterstock API abonnementer der understøtter print-on-demand og tilpasset kundebrug til reklamering For at bede om et tilpasset Kommercielt API abonnement, kontakt os.

Hvis du ikke er sikker på hvilket abonnement eller licens, der bedst passer til din applikation, kan vi hjælpe dig. Kontakt en API konsulent for at tale om dine behov.