Hvad er dette gebyr fra STK*Shutterstock?

Blot i tilfælde af at du  har undret dig over en betaling til et firma kaldet STK*Shutterstock på din opgørelse, kan du tage det helt roligt. Denne betaling er officielt fra vores faktureringsafdeling her hos Shutterstock.

Alle vores abonnementer er son standard sat til at blive fornyet automatisk. Dette er for at sikre, at vores kunder aldrig finder sig ude af stand til at downloade de musiknumre, billeder eller videoklip, de har brug for.

Din faktureringsoversigt
En måde at se præcis, hvad du er blevet faktureret for, er ved at logge ind på din Shutterstock-konto med din e-mail/brugernavn og adgangskode. Klik på linket, hvor der står "Købshistorik", hvor du vil kunne se en komplet oversigt over dine køb, kvitteringer og fakturaer.

Automatisk fornyelsesfunktion
Den mest almindelige årsag til at blive opkrævet fra STK*Shutterstock er vores Automatiske  fornyelsesfunktion. Nogle gange glemmer kunderne, at funktionen er sat til som standard, og det betyder, at de automatisk vil blive faktureret for at få uafbrudt adgang til de mere end 300 millioner downloadbare videoklip, billeder  og videoklip på vores hjemmeside.

Kunder med månedabonnement bør se en betaling på deres konto et par dage før deres abonnement fornys.

Kunder, der har købt en on demand-billedpakke, bør forvente at blive opkrævet, enten et par dage før et år fra det oprindelige køb, eller når det endelige billede downloades, alt efter hvad der kommer først.

Slå automatisk fornyelse fra
Hvis du beslutter at slå automatisk fornyelse fra, skal du besøge siden Abonnementer under din konto. Kunder kan slukke for funktionen når som helst i løbet af abonnementsperioden.. Hvis du har tegnet et årsabonnement, vil dette forhindre, at dit abonnement fornyes med yderligere et år, men der vil blive opkrævet for den resterende nuværende abonnementsperiode.