Hvad er Shutterstock Showcase?

Shutterstock er vild med innovation og derfor har vi oprettet Showcase. Har du brug for inspiration? Disse kreative værktøjer lader dig udforske vores samling på spændende nye måder:

• Tilpas: Søg og vælg så de bedste resultater. Vores computer vision teknologi vil finde billeder der ligner.
  • Vis: Vælg et hvilket om helst billede online og vores Chrome teknologi vil finde et der ligner fra vores samling — royalty-fri og klar til brug.
  • Kompositionssøgning: Har du brug for et bestemt layout på dit billede? Tilføj nøgleord til et lærred og placer det der hvor du vil have at objekter skal komme frem.
  • Kopier plads: Vil du tilføje tekst til et billede? Brug denne nye funktioner til at finde billeder med den rette mængde fri plads.