Hvad betyder omvendt betalingspligt ?

I den Europæiske Union betyder det meget enkelt, at vi har tilføjet dit gyldige MOMS registreringsnummer til din Shutterstock konto, og dermed har vi fjernet MOMS beløbet. Det betyder at MOMS, som du eventuelt skylder, er dit ansvar. I stedet for at betale MOMS på din ordre, vælger du at behandle din MOMS selvstændigt.

Bemærk: hvis du er en hollandsk kunde, handler du måske med Shutterstocks hollandske afdeling. Hvis det er tilfældet, lægges der altid MOMS til din faktura, uanset din MOMS status.