Hvordan kan jeg bruge samlinger til billeder?

Selv uden et køb, kan du bruge Shutterstock til at søge efter billeder, og samlinger gør det nemt at holde orden i dem, du godt kan lide.

Gem billeder i en billedsamling
Der er mange måder at tilføje billeder til en billedsamling på. Generelt led efter den runde + knap, specielt når du svæver over et billede. Klik på knappen for at se en menu, hvor du kan vælge den samling du vil tilføje billedet til eller du kan oprette en ny billedsamling.

Se dine billedsamlinger
Du kan finde dine billedsamlinger ved at klikke på Min Konto i det øverste højre hjørne af din skærm.

Brug billedsamlinger
Du kan tilføje og slette billeder, kopiere eller flytte dem fra en billedsamling til en anden, og du kan vælge et forsidebillede til hver samling.

Del billedsamlinger
Klik "Del" for at invitere andre Shutterstock brugere til at redigere samlingen eller inviter andre til at se din billedsamling.

Download fra billedsamlinger
Billeder kan downloades uden at forlade din billedsamling. Du skal bare trykke på download når du svæver over et billede og et download felt vil styre dig igennem processen Billeder som du har licenseret før vil vise en download knap.