Har Shutterstock en gratis prøve?

Den gratis prøve er den bedste risiko-frie måde at prøve vores store billedsamling på. Vores abonnementer er den billigste måde, hvorpå du kan få adgang til vores standard licens billeder og omfatter adgang til over 300 millioner royalty-fri billeder, vektorer og illustrationer med høj opløsning.

Tilmeld dig her for at starte din gratis prøve på et abonnement med 10 billeder om måneden eller gå til siden med priser, vælg 10 billeder pr. måned årligt abonnement og indtast koden PICK10FREE ved kassen. Hvis du elsker det, så vil dit abonnement blive fornyet automatiskog du vil blive opkrævet for din næste måned. Du kan forvente at se opkrævningen for den anden måned, cirka 4 dage før prøvetiden udløber.

Hvis du mener, at dette abonnement ikke passer til dig, skal du bare gå ind på Planer-siden på din konto og klikke på "Annuller abonnement tidligt" , inden den gratis prøveperiode udløber. Hvis du beslutter at annullere dit abonnementet senere i løbet af perioden, foretages en prisjustering af abonnementet, men den første måned forbliver gratis.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du annullere dit abonnement, eller hvordan du får hjælp til noget andet vedrørende din konto, opfordrer vi dig til at kontakte os.