Gendownload af billeder

Med en Shutterstock-konto kan du gendownloade ethvert tidligere downloaded billede for altid, uanset om du har et aktivt produktabonnement eller ej. Kort fortalt kan du downloade et billede og vende tilbage igen til hver en tid og downloade det igen.

Du kan gendownloade billedet i alle størrelser, der er tilgængelige, ikke kun i den størrelse du først downloadede. For at gendownloade i en anden størrelse, skal du gå til billedets detaljeside i stedet for at downloade fra din download oversigt. Du kan gøre det ved at klikke på billedets minibillede når du ser på din download oversigtsside.

At downloade et billede igen omfatter ikke nogen aktive aftaler, du måtte have, så du skal ikke betale to gange for at downloade et billede igen. Hver gang du downloader et billede, vil du se, at handlingen registreres i din downloadhistorik. 

Hvis du oplever et problem med denne funktion, så må du endelig kontakte os!

  • Var denne artikel nyttig?

Kan du ikke finde det, du leder efter?