Gen-download af videoer

Med en Shutterstock-konto kan du gendownloade ethvert tidligere downloaded videoklip for altid, uanset om du har et aktivt produktabonnement eller ej. Kort fortalt kan du downloade et videoklip og vende tilbage igen til hver en tid og downloade det igen.

At downloade igen har ikke nogen indvirkning på nogen aktive aftaler, du måtte have, så du skal ikke betale to gange for at downloade et videoklip igen. Hver gang du downloader et videoklip, vil du se, at det registreres i din downloadhistorik.

Hvis du oplever et problem med denne funktion, så må du endelig kontakte os!