Gem et design i Editor

Med millionvis af billeder, fantastiske filtre og et udvalg af andre designværktøjer, er det nemt at realisere dine ideer med vores Shutterstock Editor værktøj. Når du har skabt noget specielt, vil du selvfølgelig gemme det. Her er nogle tip til at gøre det nemt at gemme og finde dit arbejde igen
 
1. Gem efterhånden som du arbejder
En af de vigtigste ting at huske, er at gemme, mens du arbejder på dit design. Lav ikke den fejl at vente med at gemme, indtil du er færdig - hvis du gør det, kan du miste noget af det, du har lavet, hvis du bliver forstyrret. For at gemme mens du designer, naviger til den menuen øverste oppe. Her kan du se Fil rullegardinsmenuen, hvorfra du kan vælge Gem muligheden. Du kan også gøre det med tastatur genveje Ctrl + S eller, hvis du bruger en Mac, Command + S.
 
2. Navngiv og gem når du er færdig
Navngivning og gemning af dit arbejde, gøres på en lignende måde, som når du gemmer, i løbet af dit arbejde. Du skal navigere til menuen øverste oppe, hvor du kan finde Fil rullegardinsmenuen Vælg muligheden Gem som for at give dit design et navn og gemme det. Når du gør det, vil navnet blive vist i den øverste menu til højre for Fil menuen. Hvis du vil ændre navnet på et tidspunkt, kan du rulle over og redigere feltet. Disse trin vil sikre, at dit arbejde er gemt og klar til brug.
 
3. Find dit gemte arbejde i designs panelet
Når du vælger Gem som, vil du bemærke at dialogfeltet vil fortælle dig, at arbejdet vil blive gemt i Designs panelet. Designs panelet er destinationen for alt det arbejde, som du har lavet og gemt i billedredigeringsprogrammet op til det tidspunkt. Du kan hente alle dine gemte designs ved at navigere til lærred værktøjsbjælken. Der vil du se en ikon, som ligner mapper, og du kan læse Designs (D), når du ruller hen over det. Ved at klikke på dette ikon får du Designs panelet frem. Du kan også navigere til det ved at bruge D genvejen på dit tastatur.
 
4. Del eller download dit gemte arbejde
Når du har lavet, gemt og fundet dit arbejde i vores grafiske designværktøj, kan du dele eller downloade det, som du har lyst. På den øverste menu vil du se to knapper, som lader dig gøre det. Efter du har delt, downloadet og nydt det design, du har lavet, kan du gå tilbage til det på ethvert tidspunkt ved at starte billedredigeringsprogrammet og navigere til Designs panelet!

  • Var denne artikel nyttig?

Kan du ikke finde det, du leder efter?