Fjern en baggrund med Shutterstock Editor

Shutterstock Editor er et gratis, nemt og effektivt grafisk design værktøj, der kan hjælpe dig med at redigere og skabe smukke billeder. Vælg fra vores samling af millioner af royalty-frie stock billeder (eller upload dine egne) til at skabe professionelle sociale medieposter, reklamer og mere!

Det er nemt at fjerne en baggrund og adskille et objekt med Editor.

• Du skal sikre at det billede du vil arbejde på er valgt ved at klikke på det.

• Brug værktøjspanelet til højre og klik på "fjern baggrund" ikonet (det er det ikon der ligner et viskelæder). Det vil åbne vinduet til at fjerne en baggrund, hvis du ikke kan klikke på ikonet, skal du sikre at det billede du vil arbejde på er valgt.

• BEMÆRK: Shutterstock-billeder skal være licenseret inden baggrunden kan fjernes. Hvis billedet ikke er blevet licenseret, vil du blive bedt om at gøre det. Vælg hvilket abonnement du vil bruge og klik “Licenser og fortsæt” knappen.

• Når værktøjet til at fjerne en baggrund åbner, vil det automatisk fremhæve området der skal fjernes. Det kan tage værktøjet et øjeblik at identificere baggrunden. I panelet til højre, vil du se en lille forhåndsvisning af området der vil blive fjernet. Hvis du er tilfreds med det automatiske valg, klik "Anvend ændringer" knappen.

• Hvis området ikke er helt rigtigt, brug værktøjerne til højre til at justere det valgte område. Brug “Børst + Tilføj” knappen til at markere hvilke områder du vil beholde og "Børste - Fjerne" knappen til at markere hvilke områder der skal fjernes. Brug Børste glideren til at ændre børstens størrelse. Klik “Tilbage til den originalel” vil genindstille billedet tilbage den originale udgave.

• Når du er tilfreds klik på "Anvend" knappen for at fjerne baggrunden og afsondre objektet.

• Hvis du vil have det afsondrede objekt til at være på en gennemsigtig baggrund, gå til Baggrund nederst på værktøjspanelet. På rullegardinsmenuen skal du vælge en farve og flytte glideren til gennemsigtighed til 0%.

• Nu da du har fjernet baggrunden og du har afsondret objektet kan du bruge det på en anden baggrund, tilføje tekst, filtre eller andre specielle effekter for at gøre dit design personligt.