Fejlfinding af problemer med downloading og internetforbindelse

Hos Shutterstock sætter vi pris på din tid og dine penge. Derfor gør vi vores bedste for at gøre vores process brugervenlig og enkel, og vi vil sikre, at vores arkivindhold altid er tilgængeligt for dig. Hvis du har problemer med vores hjemmeside, hvis dit indhold ikke vil downloade, eller du oplever betydelige forsinkelser, har vi nogle problemløsningstip, som du kan prøve.

Kontrollér din internetforbindelse og båndbredde

Hvis du bruger en trådløs forbindelse, kan du eventuel rykke tættere på din router eller skifte til en kabelforbundet forbindelse. Sørg for, at du ikke har andre tjenester kørende samtidigt på dit netværk, såsom video- eller lydstreaming eller -opkald, online spil eller fildeling. Disse tjenester kan være prioriteret på din båndbredde og påvirke din forbindelseshastighed til Shutterstock. Du kan også kontakte din internetudbyder og bede om hjælp.

Kontrollér om der er blokeret adgang

Hvis adgangen er blokeret, kan det være proxy-indstillinger, en firewall (brandmur) eller din internetudbyder. Hvis du har problemer med at få adgang til vores hjemmeside eller andre sider, skal du måske kontakte din IT-support for hjælp.

Accepter Cookies

For at Shutterstock kan køre rigtigt, skal du acceptere cookies, da siden bruger dem til at fungere. Kontrollér at din browser er indstillet til at acceptere cookies, der bruges til at opbevare data og præferencer og de gør ingen skade på din computer. Hvordan du accepterer cookies vil afhænge af den browser du bruger, men hver af dem har en enkel vejledning om hvordan du ændrer dine indstillinger

Ryd dine cookies og cache

Hvis din internetbrowser gemmer midlertidige filer, kan det forårsage problemer med vores hjemmeside. Du skal rydde cookies og cache fra din browser. De enkelte trin afhænger af den browser du bruger, men en hurtig internetsøgning vil bringe dig til den rigtige side.

Hvis det ikke virker, når du rydder din cache og accepterer cookies, skal du skifte til en anden browser. Det vil hjælpe med at finde ud af, om det er din browsers indstillinger, der er problemet, eller om det er din computer. Hvis en ny browser ikke virker, prøv siden på en anden computer.

Hvis alt andet slår fejl

Det er svært at løse et problem uden at kende det i detaljer, så hvis intet af det ovenstående virker, opfordrer vi dig til at kontakte os. Inkluder de følgende oplysninger hvis det er muligt:

• Dit brugernavn/e-mail

• Fejlbeskeden, hvis du modtog en

• Webadressen (URL), hvor fejlen opstod

• Et skærmbillede af fejlbeskeden

• De problemløsningstrin du allerede har prøvet

• Hvilket styresystem du bruger

• Browsere du har prøvet

Hvis problemerne er ved download af indhold, skal du også inkludere det følgende:

• Billedets id-nummer

• Videoklip opløsning eller billedstørrelse

• Dit abonnement eller type

Download igen

Hvis du downloader klip eller billeder igen, vil de ikke tælle som dine nuværende tilgængelige downloads. Når du har licenseret indhold, kan du downloade det igen og igen, så mange gange som du vil.  Find ud af mere om at downloade licenserede billeder og videoklip igen.