Enkelt- vs. Multibruger-konti

Hvis du i øjeblikket har et abonnement med én enkelt bruger, betyder det, at kun den person, der er angivet på kontoen, har adgang til kontoen og brugsrettigheder til billederne. Konto-indehaveren kan bruge billederne for sin arbejdsgiver og i personlige projekter, men kan ikke dele billeder eller login-oplysninger med andre.

Hvis du har brug for flere brugeradgange og licenser til dit team, kan vi tilbyde Shutterstock Brugerdefinerede konti. Denne type konto giver login-adgang og brugerrettigheder til lige så mange brugere, som du har brug for. Brugerdefinerede konti, tilbyder en enestående værdi, god fortjenstemargin på dine projekter, og fleksibilitet i downloading, for at hjælpe dine teams med at arbejde effektivt.

Hvis du beslutter, at en Brugerdefineret konto er den rigtige løsning for dit team, bedes du kontakte os med følgende oplysninger:

1. Hvor mange personer skal bruge licensen og billederne?
2. Hvordan vil billederne blive anvendt (f.eks. på internettet eller i print, emballage, oplag, osv.)?
3. Hvor mange billeder vil dit team få brug for til kommende projekter?