Download dit nye design til Google Drive

En af de bedste ting ved Shutterstock Editor er, hvor nemt man kan gemme, dele og eksportere færdige design. Det kan være svært at gemme design, man har lavet i et almindeligt billedredigeringsprogram; der kan opstå problemer med filkompatibilitet og andre begrænsninger. Alle, der arbejder som en del af et team, med udvikling af koordinerede designprojekter, bruger meget tid på at oprette og styre nemme måder at dele filer på og samarbejde online. Bare det at oprette et system, kan tage meget lang tid, og selv efter det er "gjort", kan det tage uger eller måneder, før det fungerer rigtigt.
 
Shutterstock Editor er en online design app, der lader dig dele dit design med venner, familie, kollegaer og andre designere. Vi har inkluderet en delefunktion i vores app, der lader dig eksportere dit færdige eller påbegyndte design til mange forskellige populære destinationer, inkl. Google Drive. Denne online gemmemappe er et ideelt værktøj til mange applikationer, inkl. personlige og kollaborative designprojekter.
 
Gem på din Google konto
Google Drive er en bekvemmelig løsning til gemning af filer, som følger med en G.mail konto. Det tager kun nogle få minutter at få en konto, og det kan gøres via Google’s hjemmeside. Du får en god mængde gratis opbevaringsplads, som kan bruges til at organisere dokumenter, regneark, billeder, designprojekter, videoer, lyd-filer og meget mere.
 
For at gøre det nemmest, er det bedst allerede at være logget på din Google eller G.mail konto på en anden fane eller i et andet vindue. Derefter skal du klikke på Del knappen i Editor og vælg muligheden til at dele på Google Drive (du kan blive bedt om at bekræfte din adgangskode). Du skal bare klikke på knapperne, der kommer frem og din fil vil blive gemt på din Google Drive konto på nogle få sekunder. Store filer kan tage nogle minutter at uploade helt, så du skal undgå at lukke vinduet eller fanerne under denne proces.
 
Når en fil er i Drive, kan den mailes til venner eller kollegaer, den kan downloades til en anden computer hjemme eller på arbejdspladsen, eller den kan sendes igen til Editor som et enkelt billede, som kan tilpasses yderligere med værktøjerne i denne app.
 
Gem dit billede i Editor
Editor giver dig frihed til at gemme dit påbegyndte arbejde i Editor, når du logger på med din Shutterstock konto. Shutterstock Editor og Shutterstock brugerkonti er gratis at bruge, men download ??????? skal købes inden de kan gemmes. Når du har gemt dine færdige design til din computer, så kan du uploade dem til:

  • Din personlige Facebook konto

  • Din Twitter konto

  • En personlig eller firma blog

  • Et personligt fotoalbum

  • Enhver hjemmeside, som du styrer

Den billigste måde at sikre at alt fungerer, som det skal, er at købe ??????????????. Dine download ??????? kan også bruges til delefunktionen i Editor. For at udforske denne funktion, vælg Del knappen til højre på menuen øverst på din app. Som du kan se, kan dit færdige design også sendes direkte til gemning på en cloud associeret med din Google brugerkonto.
 
At dele dine billeder er en hurtig og nem måde at forbedre samarbejde på og strømline kommunikation mellem teammedlemmer. Prøv at eksperimentere med disse funktioner i dag.

Bemærk: Det er kun Editor Pro brugere, der kan gemme designs til Dropbox og Google Drive.

  • Var denne artikel nyttig?

Kan du ikke finde det, du leder efter?